Raamatust

Teadliku unenägemise raamat "Printsess Lualoke Teise Ise tegemised"

Tõeliselt igavikulisi hetki kirjutatakse hinge emotsioonide tindiga!

Me otsime kogu elu oma teist poolt. Hingeteadvuse virgumisel saab meile selgeks, et selleks teiseks pooleks oleme me ise, sest meie tõeline hingeteadvus laotub laiali nähtava ja nähtamatu maailma avaruses. 

Unenägemine kui taustsüsteem on parim vahend enda arengu kiirendamiseks, kuna selles kulgev ja olev aeg annab meile võimaluse elada ühe inimkeha piires palju elusid. Kui sina näed und iseendast, siis näeb sinu Teine Ise und sinust! Unenägemise väravatest läbi käies leiad sa tee oma koju, iseenda juurde, ühendades läbi taotluse oma kahe ise teadvused. See raamat on sündinud selleks, et sa mõistaksid:  Meie tõde on piiratud teadvuse teadlikkusega! Teadvuse kasvades nihutame me oma teadlikkuse piire läbi uute kogemuste. Paljud uksed, millest julged läbi astuda, viivad sind järgmisesse ruumi ja nii laieneb meie tõde koos meie piire avardava teadvusega.

Mis on sinu jaoks reaalsus? Seda küsid sa siis, kui oled puudutanud Tõde. Reaalsus on see, milles oled ärkvel! 

Autori sõna

Esimene omataoline  raamat, mis on sündinud  sadade unenägemiste ja astraalprojektsioonide piirimail, milles leiduvad vastused neile, kes otsivad taga tõde iseendast, universumist, kandes endas muinasjutulises võtmes nähtamatu maailma sõnumit, mis on teadvuse virgumisel inimese jaoks kõige olulisem. Raamat toob sinust välja selle, mida sa oled kogu aeg teadnud, kuid mida ei ole osanud sõnadesse panna. Pärast raamatu läbilugemist tead sa, et miski puuduv osa sinust on oma koha leidnud salapärasel müstilisel moel. See võib lõpetada sinu otsingud, kuid samas ka tõugata veel kaugematele radadele, sest kõikide nähtavate ja nähtamatute asjade taga on  reaalsus, mille väikese osa me moodustame igavikuliste kaksikolenditena. “Printsess Lualoke Teise Ise tegemised” puudutab Sind, kui oskad mõista ridade vahele kirjutatud sõnumit!

Bestseller 2015

Kirjanduskonkurss Bestseller 2015 raames sai aime- ja vaimse kirjanduse kategoorias ära märgitud “Printsess Lualoke Teise Ise tegemised”. Täpselt 5 aastat läks selleks, et raamat just õigel kujul trükivalgust näeks.

Unerändur Leonhard Järvis

Hallo, Kosmos!

Hallo, Kosmos! Kene Vernik, Maarja Korstnik ja Leonhard Järvis.
Saatekülalisteks on une ja unenägemise asjatundjad KENE VERNIK, MAARJA KORSTNIK, LEONHARD JÄRVIS. Saatejuht on Ingrid Peek.
Kuula saateid err-i lehelt

Unerändur Leonhard Järvis Hallo, Kosmos! saates
Design a site like this with WordPress.com
Alustamine