Miks sündis teadliku unenägemise podcast?

Olen oma elus käinud unenägemise rada mööda juba 45 aastat ja sellest on tekkinud hulk kogemusi. Nagu ikka, kui kohtud teiste omasugustega, kes ka on unenägijad, tekib tunne, et alati on aega liiga vähe. Nii võib saada ühest jutust teine ja kolmas ja märkamatult on 5 tundi aega möödas.

Selleks, et nendel hetkedel, kui ei ole võimalik inimestega kohtuda, aga samas tahaks olla sama info sees, lõime koos Helenaga Uneränduri podcasti.  Algne mõte oli 2x kuus, kuid miks panna endale piire, kui võib ka rohkem.

Tänase seisuga on neid kokku 4 ja järgmised osad ootamas salvestust.

Kuna väga paljud inimesed, kes satuvad minu kodulehele, ei ole samaaegselt ka Facebooki unenägemise grupi liikmed, siis on podcast hea võimalus teha tutvust selle maailmaga ja teemadega, mida see endaga kaasas kannab. Mulle endale meeldib väga kuulata teiste inimeste kogemusi ja meie kuulajad on seda sama ka meile väljendanud, sest nüüd on sul võimalik uinuda või ärgata koos nende juttudega, millest võid leida äratundmist ja just endale vajalikku või sobivat tõuget asjaga edasi liikuda.

Unenägemine ei ole minu jaoks nn. „just fun“, vaid see on süsteem, mis toetab Hinge Teadvuse arengut ja avardumist  läbi pideva edasiliikumise. Mida rohkem infot, seda rohkem teadmisi. Elus ei ole juhuseid, ka see pole juhus, kui seda teksti loed ja selle tulemusel podcasti kuulad. Isegi kui arvad, et sa ei saanud sellest midagi, võib see ühel tundmatul päeval x tulla sinu ellu ja luua seosed, mis ilma selleta poleks olnud võimalikud.

„Kui sa suurt pilti ei näe, siis vaata tüki kaupa,“ ütles mulle Kosmiline Teadvus!

https://unerandur.podbean.com/



Lisa kommentaar

Design a site like this with WordPress.com
Alustamine